0 svar på ”Bilder etiketterade ”karatelager”

 1. tänkte beställa karatedräkt och bälte för sonen i eran kurs, ska de vara Monbälte eller Kyubälte eller spelar det ingen roll?
  sen dräkten så undrar jag om det ska vara ”Kyokushin Karatedräkt med lång jacka, korta ärmar enligt Kyokushin reglementet”

  • Det går utmärkt att beställa från oss, vi beställer direkt av en svensk importör som håller bra priser.Första dräkten använder man det medföljande vita bältet till, när man sedan graderar ingår det nytt färgbälte i graderingskostnaden. Vilken storlek tänkte du beställa? Med vänlig hälsning Senpai Torbjörn.

 2. Hej! Har en 6-årig dotter som skulle vilja prova träna karate med er! Har ni en lägsta ålder..? Vilka dagar och tider gäller, antar att det är juniorerna? Går ej att gå in på ”träningstider”!

 3. Hej
  Jag har en son som är född 2011 och han vill gärna prova karate.
  Kan vi komma på söndag kl.15.00 och prova?
  Mvh karolina

  • Hej Karolina! Förlåt att jag inte sett ditt meddelande tidigare! Din son är hjärtligt välkommen att prova, söndagar kl 15 eller torsdagar kl 18. /Vänliga hälsningar Malin (web-ansvarig)

 4. Hej!
  Jag har en dotter på 9 år och en son på 6 år som är intresserade av att börja på karate. Har ni några nybörjargrupper?

 5. Hej!
  Min son vill börja på Karate, han är 5 år, blir 6år i höst.
  Är det aktivitet hos er under sommaren eller när börjar nästa kurs i hans årskull?
  Betalar jag innan eller kan han prova först?
  Behöver han anmälas innan han kommer?

 6. Hejsan!
  Är det bara att dyka upp onsdag med sonen nybörjare eller ska man föranmäla sig någonstans?

  Med vänlig hälsning, Åse

  • Hej!

   Vid 6 års ålder är barnen redo/mogna för att träna med oss. Vi har tyvärr ingen träning för 4-åringar /MVH Malin Brynäs Kyokushin Karate

  • Hej Jonas! En kombination är alltid det bästa men frågar du oss utövare så är ju karate roligast/ vänligen Malin Gille

 7. Jag har en dotter född 2012- kan vi komma och prova något pass? När? Ska en förälder vara ombytt? Vad är er adress?

  • Hejsan! Hjärtligt välkommen att prova, söndagar kl 15.30, måndag Kl 18.00, eller torsdagar kl 18.00. Föraldrar är välkommen att träna tillsammans med barn Söndagar. Vi finns på Gävle Kamphus, Upplandsgatan 19 i Gävle.

   /David

 8. Tack till alla medlemmar och föräldrar som stannade kvar idag efter träningen och hjälpte till att bära ner möbler, skåp och diverse till våningen nedanför. Bra jobbat alla!???
  //Senpai Tobbe

 9. Hej,

  Jag har en dotter som är 6 år som skulle vilja prova på. Går det att göra det nu under sommaren? Kostar det något? Ska jag som förälder vara med under träningen?

  Tack på förhand
  Med vänlig hälsning Cicci

  • Hejsan, vi börjar snart med ”karatelek” Tisdagar 17.15. Prova gratis 2 gånger. Föräldrar kan vara med och titta 2 gånger också.

 10. Hej,

  Är det samma tider för att prova träna hos er som ni svarat i januari? Jag har en dotter på 6 år som är intresserad av att börja träna.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia

 11. Hej.Har en son född -07 som är sugen på att komma och prova på.När finns det möjlighet för detta och behövs det någon föranmälan?

  Mvh
  Ulrica

 12. Hej
  Har en son född -07 som vill komma och prova på karate.
  Är det tisdagar och torsdagar kl 18-19 som gäller då?

  Mvh
  Ulrica

 13. Hej,
  Jag undrar om det är okej att träna i Vibram Five Finger-skor?
  Jag har artros i fötterna och har sett att den här typen av fingersko ska kunna fungera bra inom karaten.
  Mvh Claes

 14. Har en son född 2011 som är otroligt intresserad, men skulle vilja pröva först. När funkar det? Sedan hittar jag inget kring kostnader, vart hittar jag det ?

  Mvh Maria

  • Hej Maria! Han är så välkommen att prova. Just nu är all träning stängd på grund av Corona. Men ring eller sms:a vår ordförande Torbjörn Jönsson så får du alla svar.+46705309470

   Vänligen Malin

 15. Hej!
  Kommer nu ha någon karatelek nu i höst för 6 åringar?

  Mvh mamma Therese till Theodor som önskar att börja med karate